DSC_0011 (1).JPG

HVORFOR DYRKER VI ØSTERSSOPP PÅ KAFFEGRUTEN

Det enkle svaret er fordi det er fantastisk sirkulær økonomi, fordi soppen smaker fantastisk og fordi kundene elsker det. Men det dreier seg om mye mer.

Østerssopp dyrket på kaffegrut er rett og slett imponerende. Vi gjør dette sammen med fantastiske ildsjeler i bedriften Gruten AS. Gruten blir blandet med mycel, litt kalk og skallet til kaffen. Fem uker senere kan vi høste østerssopp av beste kvalitet.  
Det får oss til å tenke og bli mer bevisst omkring hvilke ressurser vi allerede har rundt oss. Ressurser vi ikke behøver å kaste, men kan bruke på nytt. Det får oss til å skjønne effekten av samarbeid, for i denne prosessen er det mange som bidrar. 
Og kaffegruten vi har samlet inn, dukker opp som en delikatesse i kantinen 5-6 uker senere.

------  for byens beste kontorkaffe  ------

------  Kontakt King Coffee  ------

følg oss på                           ,
                , eller kontakt oss 

Kaffeprat : 4000 3331

Serviceprat : 4000 3335   

Miljfyrtarn-norsk-farger.png
King Coffee er medlem i Grønt Punkt Norge

Holtet 45, 1368 Stabekk, Norway

©2020 : King Coffee AS