Søk
  • Erik Låbakk

Vi lover å betale en brønn neste Black Friday også.

Det er fantastisk å vite at vi allerede nå - før vi egentlig har kommet ordentlig i gang - har sørget for at to brønner blir bygd og 1000 mennesker får friskt, rent vann. Dette er kundene vår en del av.

Den første brønnen ble finansiert på grunn av valget @Norconsult gjorde om ny leverandør av kontorkaffe. De trodde på oss og vår modell. Stor takk til @Norconsult og et relativt lite valg for dem - fikk uendelig stor betydning for 500 mennesker et annet sted på kloden.

I dag betaler vi brønn nummer to. En brønn koster 100 000 kroner og betyr at 500 mennesker får tilgang til rent vann hver dag, resten av livet. Tilgang til vann forandrer samfunn. Vann forandrer liv. En brønn gir jenter muligheter til å gå på skole. Rent vann gir færre sykdommer og gir mulighet til å skaffe inntekter gjennom jordbruk.

Har du vann - har du en framtid.


Seli Guye, 38, mother of 10 children (all boys)

Member and Cashier of a WASH committee at a water well in Tore Badiya Kilde: Kirkens Nødhjelp


De tre første månedsleiene vi mottar for våre kaffemaskiner går uavkortet til Kirkens Nødhjelp som sørger for at brønner blir bygd. Vi takker våre kunder som tror på oss, og dermed har bidratt til at over 1000 mennesker nå får vann. Og livene sine endret.


Forretninger kan endre verden. En liten beslutning om leverandør av kontorkaffe kan endre verden. For oss er det viktig å dele verdiene som skapes. Med King Coffee som leverandør kan du være trygg på at all kaffen er sertifisert og klimakompensert. I tillegg skaper vi verdiskapning i land der kaffen dyrkes. Det å bygge brønner er et eksempel, det å bygge utdanningssenter et annet.


Vi tenker slik; "Ingen vinner med mindre alle vinner".


Igjen stor takk til kundene våre;

Brønn nr 1 - 7. juli 2019: Norconsult

Brønn nr 2 - 29. nov 2019:

Holtet 45

Align Consulting

Agera

OXX

PA Consulting

Agrikjøp

KLP Eiendom

Regnskap Norge

EITI

Mobilese

Loreal

ELKEM

83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle